Beheermaatschappij

Beheermaatschappij T.J. van de Belt Leusden bv is een sinds jaren gevestigd bedrijf in Leusden met een brede vastgoedportefeuille, welke is onderverdeeld in commercieel vastgoed, en in mindere mate woningen. Het commerciele vastgoed gedeelte bestaat uit voornamelijk bedrijfspanden, kantoren, winkels, restaurants maar ook een kinderdagverblijf met buitenschoolse opvang. De portefeuille is voornamelijk in de regio Leusden en Zeist gesitueerd.

Het totale beheer wordt uitgevoerd door aan de beheermaatschappij gelieerde bedrijven. Zo wordt bijvoorbeeld het technisch beheer uitgevoerd door de bouwonderneming. Binnen de organisatie is er sinds al die jaren voldoende kennis en ervaring aanwezig om potentiele klanten snel en zorgvuldig van dienst te kunnen zijn.  Heeft u bijvoorbeeld een huisvestingsvraagstuk, neem gerust contact met ons op om dit aan ons voor te leggen.

Steynlaan_zeist_3

Steynlaan, Zeist

Tegen het centrum van Zeist wordt, door ons de ondergelegen ruimte van het appartementengebouw verhuurd. Het samenspel van een flexibele indeelbaarheid en de ruime bestemmingsmogelijkheden is dit pand multifunctioneel te gebruiken voor detailhandel, dienstverlening en horeca.

DSC_0274

Paardenmaat, Leusden

Op het industrieterrein de Paardenmaat, wordt door ons een functioneel bedrijfsverzamelgebouw beheerd en verhuurd. Deze units zijn door de combinatie van bedrijfsruimte en kantoorruimte een geliefde combinatie bij ondernemers.

Rosbeijer_1_g

Rosbeijer, Leusden

Op een mooie centraal gelegen plek in Leusden is het gebouw de Rosbeijer gesitueerd. Op de begane grond zijn een tweetal restaurants gevestigd die door ons worden verhuurd. Beide restaurants hebben een royale oppervlakte en beschikken beiden over een zon georiënteerd terras. Een prima plek om je culinair te laten verwennen!

13575928_1114317311959694_1107027409391143816_o

De Biezenkamp, Leusden

In winkelcentrum de Biezenkamp wordt door ons het bedrijfsverzamelgebouw beheerd en verhuurd. In dit gebouw zijn op de begane grond diverse eetgelegenheden gevestigd alsmede een kapsalon. Op de bovengelegen verdieping is momenteel een kinderdagverblijf met buitenschoolse opvang gevestigd.

ambachtsweg, leusden

De Ambachtsweg, Leusden

Op het industrieterrein de Ambachtsweg, wordt door ons een functioneel bedrijfsverzamelgebouw beheerd en verhuurd. Deze units zijn door de combinatie van bedrijfsruimte en kantoorruimte een geliefde combinatie bij ondernemers.