Wonen in Oranjeboom

Aan de Leusderweg 43 in Amersfoort, aan de rand van de stad, stond tot 2002 het markante gebouw van het beroemde cafe Oranjeboom, bekend als €œde boom in het Leusderkwartier€. Dat was het cafe van het grote en kleine verhaal aan de tap, de plek waar, tientallen jaren lang, vol concentratie gebiljart en gebridged werd en waar de kandidaten voor het rij-examen met trillende hand hun kopje koffie ledigden, voor het zover was.

 Beschrijving

De Oranjeboom ligt centraal en op een paar minuten lopen van de historische binnenstad van Amersfoort. Inspirerende winkels, eten & drinken, interieur en design vormen de basis voor lifestyle. Er is altijd iets te beleven. Bestaat er voor jou een betere plek om te wonen?

Het project biedt 19 loftappartementen in verschillende typen qua ligging en indeling. vrij indeelbaar waarbinnen je alles vindt wat het wonen zo aangenaam maakt. De appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 45 m2. Ook is er een mogelijkheid tot de aankoop van een parkeerplaats in de halfverdiepte parkeerkelder onder het gebouw.

In Amersfoort is het eenvoudigweg genieten van het goede leven. In de zomer de heerlijke terrasjes in de binnenstad en de mogelijkheid tot een lekker hapje eten zijn er in overvloed. Ook op het gebied van cultuur, ontspanning, culinaria, wonen, werken en leven biedt het goed bereikbare Amersfoort voor elk wat wils.

Ruim leven is belangrijker dan groot wonen. Zorgeloos wonen zorgt dat je tijd hebt voor zaken die er toe doen. Relaties, vriendschap,studie, carriere, reizen, liefhebberijen. Oranjeboom is de plek waar je thuiskomt, een comfortabel appartement, kant-en-klaar en gesitueerd op een van de hotspots van Amersfoort. Een ideale basis om ruim te leven. Hier vind je het nieuwe wonen, hip, verfrissend en ontworpen op basis van wensen van toekomstige bewoners.

Live your life and enjoy !