Contactgegevens

Kantoor:
Ambachtsweg 3
3831 KA Leusden

033 – 494 20 52
info@tjvandebelt.nl

Heeft u vragen of wilt u advies betreft bouwen?
Neem contact met ons op.

TJ van de Belt staat voor kwaliteit en service. Wij denken graag met u mee over vanaf de kavel tot oplevering van uw object.

  Over Bouwonderneming T.J. van de Belt Leusden BV

  Bouwonderneming T.J. van de Belt Leusden BV is een middelgroot bouwbedrijf en al ruim 45 jaar werkzaam in de regio Midden Nederland.

  Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie van o.a. woningen, bedrijfspanden (utiliteitsbouw) en unieke objecten.

  Hoogwaardige en duurzame materialen voor een eerlijke prijs.

  Wij komen graag met u in contact om te luisteren naar uw wensen.

  Bouwonderneming T.J. van de Belt, waar kwaliteit telt.

  Bouwen is een ambachtelijk vak. Van een bouwonderneming wordt tegenwoordig echter veel meer verwacht: procesbeheersing, arbeidsomstandigheden, garanties, kwaliteitsborging. Wij als bouwonderneming beheersen deze aspecten voor woning- en utiliteitsbouwprojecten.

  Kenmerkend voor ons bedrijf zijn de korte communicatielijnen tussen de diverse disciplines en onze vaste medewerkers op de bouw. Door deze manier van werken bieden wij onze medewerkers veel flexibiliteit en heerst er bij onze werknemers een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

  De diversiteit aan disciplines en de bundeling van kennis maken onze Bouwonderneming T.J. van de Belt Leusden BV een onderscheidend bedrijf. De projecten die wij ontwikkelen en realiseren zijn kwalitatief hoogstaand en sluiten aan bij uw wensen.