Timbel Holding is een zelfstandige en risicodragende projectontwikkelaar die zich richt op het totale ontwikkelingstraject.

In de afgelopen jaren is er veel expertise opgebouwd op het gebied van woningbouw, commercieel vastgoed en herontwikkeling van bestaand onroerend goed. Er wordt dan ook in het ontwikkelingsproces veel aandacht besteed aan kwaliteit, leefbaarheid en duurzaamheid van de omgeving met het accent op hoogwaardige woon- en werkomgeving. Ons werkterrein ligt voornamelijk in Midden Nederland, maar wij zijn ook actief in andere delen van het land.

Wij ontwikkelen projecten van beperkte omvang tot en met grootschalige uitbreidingen en variërend van een landhuis tot woningen op een inbreidingslocatie of tot een compleet appartementencomplex. Ook op het gebied van commercieel vastgoed zoals een bedrijventerrein wordt door ons geïnitieerd. Deze projecten worden in combinatie met Bouwonderneming T.J. van de Belt Leusden bv gerealiseerd. De combinatie bouwer-ontwikkelaar kent een grote mate van synergie. Aan de ene kant heeft de ontwikkelaar in een zeer vroeg stadium van een project beschikking over veel bouwkundige en logistieke kennis, waarbij aan de andere kant de ontwikkelaar voor de bouwer omzet genereert.