Service en onderhoud

Bouwonderneming TJ van de Belt Leusden bv is voor woningstichtingen, beheerders van Vereniging van Eigenaren en particulieren een begrip voor betrouwbare service en onderhoud. Dagelijks gaan onze servicemensen op pad voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende klussen in het omvangrijke huurwoningenbestand van onze opdrachtgevers.

Kamphorst Bouwservice

Met het voortzetten van de onderhoudswerkzaamheden en de timmerfabriek van Kamphorst Bouwservice aan het eind van 2022, zijn de onderhoudsactiviteiten toegevoegd aan Bouwonderneming TJ van de Belt Leusden bv, De mensen, de vertrouwde bussen zijn allemaal hetzelfde gebleven, waarbij alleen het adres aan de Zeilmaker in Nijkerk is komen te vervallen. Met name rondom Nijkerk worden deze werkzaamheden veelal uitgevoerd.

Compleet ontzorgen

Service en (klein) onderhoud is een specialisme van Bouwonderneming TJ van de Belt, waarmee wij veel werk uit handen nemen van de woningstichtingen, inclusief de klachtafhandeling. Dagelijks verhelpen onze mensen met een werklijst in de hand een grote hoeveelheid ‘klein leed’, van dak-lekkages tot het vastzetten van de trapleuning, het repareren van stucwerk en het vernieuwen van sloten. Vervanging van dakpannen, maar ook het vernieuwen van het keukenblok is ook een geregeld terugkerende klus.

Houtrotherstel

Een snel toenemend werkveld in deze sector is het houtrotherstel van gevelkozijnen. Houtrot is iets wat u het liefst niet aantreft op het hout van uw woning. U herkent houtrot aan een bruinige of zwarte kleur op voornamelijk ongeverfd hout. Daarnaast is het hout wat zachter van structuur en kan het gemakkelijk breken. Zodra u houtrot signaleert, is het zaak om zo snel mogelijk een expert in te schakelen. Bouwonderneming TJ van de Belt heeft de nodige kennis en vaardigheden in huis om uw houtrot te herstellen. Met een timmerfabriek in eigen beheer kan er snel geschakeld worden. Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor professioneel houtrot herstel.

WVG-aanpassingen

Een snel toenemend werkveld in deze sector is woningaanpassing in het kader van de WVG. Een uitgebreide WVG-aanpassing met vier of vijf disciplines (nieuwe badkamer, aflopende douchevloer, verhoogd toilet, drempels verwijderen, beugels plaatsen) wordt doorgaans in één werkweek afgerond.

Timmerwerkplaats

Voor onze projecten leveren wij machinaal timmerwerk voor zowel bedrijven als particulieren. De kennis, het vakmanschap en de goede service van onze medewerkers, in combinatie met hun no-nonsense mentaliteit, bepalen ons succes.

Met een machinepark produceren wij kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in elke gewenste houtsoort en kleurafwerking. Daarnaast produceren wij ook trappen, balkonhekken en lijstwerken. Maar ook voor andere houtbewerking kunt u bij ons terecht.

Contact met bewoners

Onze afdeling Onderhoud is ook actief voor verzekeringsmaatschappijen. Bij schademeldingen nemen onze mensen de schade op, maken een afspraak met de bewoner en voeren de reparatie uit. Hierbij kan het gaan om brandschade, lekkages en braakschade. Voor al deze werkzaamheden zijn allround vakmensen nodig die vele disciplines beheersen en hun hand niet omdraaien voor dergelijke werkzaamheden. Onze service- en onderhoudsmensen zijn bovendien gewend om bij mensen thuis te werken.