Personeelsbeleid

Bouwonderneming T.J. van de Belt Leusden b.v. voert een zorgvuldig personeelsbeleid. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden. Onze medewerkers zijn dan ook zeer betrokken bij het bedrijf, wat zich uit in de lange dienstverbanden. Samenwerking vinden wij belangrijk. Er is binnen het bedrijf aandacht voor de individuele (loopbaan-) wensen, arbeidsomstandigheden en veiligheid.

Opleidingen + Erkend Leerbedrijf

Bouwonderneming T.J. van de Belt Leusden b.v. begeleidt jongeren actief in hun loopbaan. Er wordt veel aandacht besteed aan de introductie, opleidingen en doorgroeimogelijkheden van de jonge medewerkers. We hebben dan ook regelmatig een aantal leerling timmerlieden in opleiding. Aanvullende studies worden gestimuleerd en grotendeels door het bedrijf bekostigd.

Ons bedrijf is een door de S-BB erkend leerbedrijf en heeft eigen leermeesters in dienst. Leerlingen kunnen via het bedrijf en De Bouwmensen een opleiding volgen.

Na het afronden van de opleiding kan een dienstverband voor onbepaalde tijd worden aangeboden.

Bouwonderneming T.J. van de Belt Leusden bv is een erkend leerbedrijf voor de volgende de diverse opleidingen, zoals die worden aangeboden door Fundeon:

LWTT Leerwerktraject Timmeren

10763 Bouwplaatsassistent timmeren
10153 Primaire timmerkracht
10141 Voortgezette timmerkracht
10130 Middenkaderopleiding Bouwkunde Uitvoering
10131 Assistent Uitvoerder B&U

Heb je interesse in een uitdagende baan in de bouw, of wil je binnen ons bedrijf je vervolgopleiding gaan volgen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer of stuur een brief met je gegevens en eventueel curriculum vitae. op dit moment is er een vacaturestop!